Giriş Kayıt
Paul Wellman

Paul Wellman (74)


Senarist

Paul Iselin Wellman, 14 Ekim 1895 Enid, Oklahoma, ABD doğumlu senarist.

Dehşet Ülkesi (1961), Asi Cengaver (1954), Jubal (1956), The Iron Mistress (1952) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paul Iselin Wellman
Doğum Tarihi: 14 Ekim 1895
Doğum Yeri: Enid, Oklahoma, ABD
Diğer Bir İsmi: Paul I. Wellman
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dehşet Ülkesi
1961 66 Aksiyon Senarist 6.9 7,075
1956 61 Western Senarist 7.1 2,828

Asi Cengaver
1954 59 Western Senarist 6.4 3,404
1952 57 Aksiyon Senarist 6.4 616
1948 53 Dram Senarist 7.0 203
1947 52 Western Senarist 6.6 388
Dizi Altyazıları
Origin (3,198) Narcos: Mexico (2,733) The Big Bang Theory (1,935) Titans (1,918) Supernatural (1,776) Doctor Who (1,527) The Last Ship (1,250) Outlander (1,188) The Last Kingdom (1,104) The Flash (950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018