Giriş Kayıt
Paul Wellman

Paul Wellman (74)


Senarist

Paul Iselin Wellman, 14 Ekim 1895 Enid, Oklahoma, ABD doğumlu senarist.

Dehşet Ülkesi (1961), Asi Cengaver (1954), Jubal (1956), The Iron Mistress (1952) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paul Iselin Wellman
Doğum Tarihi: 14 Ekim 1895
Doğum Yeri: Enid, Oklahoma, ABD
Diğer Bir İsmi: Paul I. Wellman
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dehşet Ülkesi
1961 66 Aksiyon Senarist 6.9 7,192
1956 61 Western Senarist 7.1 2,872

Asi Cengaver
1954 59 Western Senarist 6.4 3,453
1952 57 Aksiyon Senarist 6.4 630
1948 53 Dram Senarist 7.0 207
1947 52 Western Senarist 6.5 391
Dizi Altyazıları
True Detective (7,352) Vikings (5,851) The Punisher (2,640) Shameless (2,317) The Big Bang Theory (2,125) Supernatural (2,011) Outlander (1,852) Gotham (1,432) The Blacklist (1,264) La casa de papel (1,219)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019