Giriş Kayıt
Joseph N. Welch

Joseph N. Welch (70)


Oyuncu

Joseph Nye Welch, 22 Ekim 1890 Primghar, Iowa, ABD doğumlu oyuncu.

Bir Cinayetin Anatomisi (1959) yapımıyla biliniyor.

Joseph N. Welch, 06 Ekim 1960 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Joseph Nye Welch
Doğum Tarihi: 22 Ekim 1890
Ölüm Tarihi: 06 Ekim 1960
Doğum Yeri: Primghar, Iowa, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Oyuncu 7.8 550

İyi Geceler, İyi Şanslar
2005 Dram Oyuncu 7.5 89,134
1964 Belgesel Oyuncu 8.0 408
1961 Dram Oyuncu 8.8 136

Bir Cinayetin Anatomisi
1959 69 Suç Oyuncu 8.1 52,725
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (3,653) Arrow (2,617) The Flash (2,226) Supergirl (1,175) La Casa de Papel (1,149) Counterpart (1,041) Friends (991) The Protector (921) Black Mirror (801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018