Giriş Kayıt
Paul Weitz

Paul Weitz (53)


Yapımcı, Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Paul J. Weitz, 19 Kasım 1965 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı, yönetmen, senarist, oyuncu.

Amerikan Pastası (1999), Bir Erkek Hakkında (2002), Zor Baba 3 (2010), Babamın Kabusu (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paul J. Weitz
Doğum Tarihi: 19 Kasım 1965
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Akrep
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tutsak
2018 53 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.3 1,414
2017 52 Komedi Yapımcı 4.6 295
2017 52 Komedi Oyuncu 5.8 14,104
2016 51 Komedi Yapımcı 6.1 7,930
2016 51 Komedi Oyuncu 5.8 3,297
2016 51 Oyuncu 7.0 749
2015 50 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.7 13,480
2014 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Senarist
8.2 20,019

Beth'ten Sonra
2014 49 Komedi Oyuncu 5.6 17,664
2014 Komedi Senarist 7.5 7,662

Başvuru: Kabul
2013 48 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.7 31,574

Amerikan Pastası: Buluşma
2012 47 Komedi Yapımcı 6.7 189,996

Flynn Olmak
2012 47 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.4 15,644

Versay Kraliçesi
2012 47 Belgesel 7.1 11,822

Zor Baba 3
2010 45 Komedi Yönetmen 5.5 97,834
2010 Dram Yapımcı 7.0 812

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 44 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
Senarist
5.9 39,945

Ateşli Gençlik
2009 44 Komedi 6.5 69,945

Nick ve Norah'nın Bitmeyen Şarkıları
2008 43 Komedi Yapımcı 6.7 83,553

Altın Pusula
2007 42 Macera Yapımcı 6.1 165,846

Amerikan Rüyaları
2006 41 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
5.5 23,632

Parlak Zeka
2006 41 Komedi Yapımcı 5.8 3,119
2005 Animasyon Oyuncu 7.6 51
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248

Babamın Kabusu
2004 39 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.5 51,535

Amerikan Pastası Düğün
2003 38 Komedi Yapımcı 6.3 180,583

Bir Erkek Hakkında
2002 37 Komedi Yönetmen
Senarist
7.1 158,936

İyi Bir Kız
2002 37 Komedi 6.4 41,095

Amerikan Pastası 2
2001 36 Komedi Yapımcı 6.4 222,670

İkinci Şans
2001 36 Komedi Yönetmen 5.4 20,489

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 35 Komedi Senarist 4.4 44,976

Kırık Kalpler Kulübü: Bir Romantik Komedi
2000 35 Komedi Oyuncu 7.0 6,690
2000 35 Komedi Oyuncu 6.6 4,974

Amerikan Pastası
1999 34 Komedi Yönetmen 7.0 348,570

Karınca Z
1998 33 Animasyon Senarist 6.6 137,859
Dizi Altyazıları
True Detective (6,750) Vikings (3,395) Shameless (2,734) Gotham (2,288) Shooter (1,942) The Umbrella Academy (1,824) Inside No. 9 (1,678) Doom Patrol (1,458) Star Trek: Discovery (1,374) The Big Bang Theory (1,193)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019