Giriş Kayıt
Kevin Weisman

Kevin Weisman (51)


Oyuncu

Kevin Weisman, 29 Aralık 1970 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

Alias (2001), Runaways (2017), Hello Ladies (2013), Hello Ladies: The Movie (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Aralık 1970
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Kenny Bob Thornton
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.73 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 6.9 26,555
2016 Dram Oyuncu 8.1 49,191

Vurgun
2016 46 Suç Oyuncu 5.4 19,646
2015 Suç Oyuncu 8.9 524,693
2014 44 Komedi Oyuncu 6.7 5,772
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 54,454

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.0 249,641
2013 Komedi Oyuncu 7.4 12,787
2012 42 Komedi Oyuncu 4.8 2,297
2012 42 Komedi Oyuncu 5.5 1,283
2012 Dram Oyuncu 7.9 21,077
2010 40 Korku Oyuncu 5.8 1,390

İlk Aşk
2010 40 Komedi Oyuncu 7.7 90,826

Uzay Patileri
2009 Macera Oyuncu 4.2 2,839
2007 Dram Oyuncu 7.6 24,518
2006 Belgesel Oyuncu 7.7 356

Tezgahtarlar II
2006 36 Komedi Oyuncu 7.3 136,532
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,556
2003 33 Komedi Oyuncu 4.4 4,853
2002 32 Komedi Oyuncu 5.8 7,225
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 51,322

60 Saniye
2000 30 Aksiyon Oyuncu 6.5 280,094

Roswell 1
1999 Dram Oyuncu 7.5 29,554
1998 Dram Oyuncu 6.9 12,037

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Oyuncu 8.3 147,798

Kaya
1996 26 Aksiyon Oyuncu 7.4 339,679
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022