Giriş Kayıt
Mercy Weireter

Mercy Weireter


Mercy Weireter,

Gece Yaşarlar (1948), Lassie (1954), Zırhlı Araç Soygunu (1950), Born to Be Bad (1950) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1970 Dram Çeşitli 5.6 24
1954 Macera Çeşitli 6.6 2,159
1950 Kara Film Çeşitli 6.7 1,541

Zırhlı Araç Soygunu
1950 Suç Çeşitli 7.0 1,830
1949 Suç Çeşitli 6.8 275
1949 Dram Çeşitli 6.1 988
1948 Western Çeşitli 6.7 48

Gece Yaşarlar
1948 Suç Çeşitli 7.6 5,397
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,231) Shameless (2,002) Fear the Walking Dead (1,691) Suits (1,464) Castle Rock (1,345) La Casa de Papel (1,215) Bodyguard (1,165) Mayans M.C. (1,046) The 100 (1,044) Vikings (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018