Giriş Kayıt
Mercy Weireter

Mercy Weireter


Mercy Weireter,

Gece Yaşarlar (1948), Lassie (1954), Zırhlı Araç Soygunu (1950), Born to Be Bad (1950) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1970 Dram Çeşitli 5.6 27
1954 Macera Çeşitli 6.7 2,441
1950 Kara Film Çeşitli 6.7 1,719

Zırhlı Araç Soygunu
1950 Suç Çeşitli 7.0 1,988
1949 Suç Çeşitli 6.8 298
1949 Dram Çeşitli 6.1 1,176
1948 Western Çeşitli 6.7 56

Gece Yaşarlar
1948 Suç Çeşitli 7.6 5,805
Dizi Altyazıları
True Detective (7,061) Vikings (5,682) The Punisher (2,560) Shameless (2,137) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,970) Outlander (1,787) Gotham (1,389) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019