Giriş Kayıt
Mercy Weireter

Mercy Weireter


Mercy Weireter,

Gece Yaşarlar (1948), Lassie (1954), Zırhlı Araç Soygunu (1950), Born to Be Bad (1950) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1970 Dram Çeşitli 5.6 27
1954 Macera Çeşitli 6.7 2,396
1950 Kara Film Çeşitli 6.7 1,697

Zırhlı Araç Soygunu
1950 Suç Çeşitli 7.0 1,934
1949 Suç Çeşitli 6.8 293
1949 Dram Çeşitli 6.1 1,120
1948 Western Çeşitli 6.7 56

Gece Yaşarlar
1948 Suç Çeşitli 7.6 5,713
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,056) Arrow (1,685) Outlander (1,291) Supernatural (1,165) Better Call Saul (1,008) La Casa de Papel (960) The Last Ship (944) Titans (931) Doctor Who (828) Friends (698)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018