Giriş Kayıt
Jason Weir

Jason Weir


Kameraman, Sanat Bölümü

Jason Weir, kameraman, sanat bölümü.

Denizci 4: Beklenmedik Hedef (2015), (2011) Falling Skies (2011), (2005) Alone in The Dark (2005), (2015) The Whispers (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jason R. Weir
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman 6.0 86,901
2016 Aksiyon Kameraman 5.6 293

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Kameraman 7.1 201,879
2016 Aksiyon Kameraman 4.6 5,240

Ölümsüz Aşk
2015 Dram Kameraman 7.2 132,229

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 157,676

Denizci 4: Beklenmedik Hedef
2015 Aksiyon Kameraman 5.2 2,885

Sığınak
2015 Korku Kameraman 6.4 16,861
2015 Dram Kameraman 7.3 9,777

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Kameraman 5.5 65,052
2014 Aksiyon Kameraman 6.4 338,054

Boynuzlar
2013 Dram Kameraman 6.5 68,011
2012 Komedi Kameraman 3.3 1,659

Saftirik: İşte Şimdi Yandık
2012 Komedi Kameraman 6.3 18,847

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Kameraman 6.3 164,285

Doğaüstü
2012 Dram Kameraman 7.1 225,319

Şansa Bak
2011 Komedi Kameraman 7.7 295,620

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Kameraman 7.4 415,556

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Kameraman 7.6 462,885
2011 Aksiyon Kameraman 7.2 81,150

A Takımı
2010 Aksiyon Kameraman 6.8 231,114

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Kameraman 4.3 12,105
2010 Macera Kameraman 6.6 15,613

Çılgın Köpek
2010 Komedi Kameraman 4.2 12,930

Aşk Olur
2009 Dram Kameraman 5.6 28,204

Görünmez
2007 Suç Kameraman 6.3 33,085

Kod Adı: Temizlikçi
2007 Aksiyon Kameraman 4.5 10,630

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Kameraman 5.7 12,061

Biyonik Kadın
2007 Aksiyon Kameraman 5.7 7,580

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Kameraman 6.7 176,496

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Kameraman 5.5 124,088

Kelebek Etkisi 2
2006 Korku Kameraman 4.5 31,980
2005 Dram Kameraman 6.8 1,317

Çılgın Haftasonu
2005 Komedi Kameraman 5.3 7,323
2005 Suç Kameraman 5.3 14,065

Hayalet Sesler
2005 Dram Kameraman 5.5 44,736
2005 Aksiyon Kameraman 2.3 39,923

Ölüm Yolu
2004 Korku Kameraman 5.2 8,364
2003 Aksiyon Kameraman 4.4 307

Harika Köpek 4
2002 Komedi Kameraman 4.6 1,718
2001 Dram Kameraman 6.5 2,026

Freddy'nin Çılgın Maceraları
2001 Komedi Kameraman 4.5 43,052
2000 Komedi Kameraman 5.7 480

Erdem Savaşçıları
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 4.6 2,560
Dizi Altyazıları
Origin (3,919) Narcos: Mexico (2,861) The Big Bang Theory (2,106) Titans (2,026) Supernatural (1,862) Doctor Who (1,617) The Last Ship (1,341) Outlander (1,282) The Last Kingdom (1,251) The Flash (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018