Giriş Kayıt
Phil Weinstein

Phil Weinstein


Sanat Bölümü, Yönetmen, Yapımcı, Görsel Efekt

Phil Weinstein, sanat bölümü, yönetmen, yapımcı, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Yönetmen 5.6 345
2011 Animasyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
5.5 27,623
2007 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 269

Hellboy : Fırtınalar Kılıcı
2006 Animasyon Yönetmen 6.6 3,326
2006 Animasyon Yönetmen 5.9 1,649
2004 Animasyon Yapımcı
Yönetmen
   

Balto: Kurt Macerası
2002 Macera Yönetmen
Yapımcı
   
2001 Animasyon Sanat Bölümü 5.9 5,734
2000 Animasyon Yönetmen 7.4 15,131

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 177,535

Aslan Kral 2: Simbanın Onuru
1998 Animasyon Sanat Bölümü 6.4 38,745
1997 Animasyon Sanat Bölümü    
1996 Animasyon Sanat Bölümü    
1994 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 6,450

Alaaddin: Cafer'in Dönüşü
1994 Animasyon Sanat Bölümü    
1993 Animasyon Sanat Bölümü    
1991 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 11,947
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,559) The Sinner (2,323) Shameless (1,583) La Casa de Papel (1,554) Castle Rock (1,529) Bodyguard (1,482) A Discovery of Witches (1,464) Suits (1,421) The 100 (1,371) Fear the Walking Dead (1,161)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018