Giriş Kayıt
Phil Weinstein

Phil Weinstein


Sanat Bölümü, Yönetmen, Yapımcı, Görsel Efekt

Phil Weinstein, sanat bölümü, yönetmen, yapımcı, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Yönetmen 5.6 354
2011 Animasyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
5.5 27,780
2007 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 333

Hellboy : Fırtınalar Kılıcı
2006 Animasyon Yönetmen 6.6 3,525
2006 Animasyon Yönetmen 5.9 1,752
2004 Animasyon Yapımcı
Yönetmen
6.4 2,290

Balto: Kurt Macerası
2002 Macera Yönetmen
Yapımcı
6.2 3,614
2001 Animasyon Sanat Bölümü 5.9 8,487
2000 Animasyon Yönetmen 7.4 16,001

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 178,271

Aslan Kral 2: Simbanın Onuru
1998 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 50,855
1997 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 4,212
1996 Animasyon Sanat Bölümü 6.4 28,433
1994 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 6,592

Alaaddin: Cafer'in Dönüşü
1994 Animasyon Sanat Bölümü 5.9 22,481
1993 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 6,507
1991 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 12,357
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,969) Arrow (1,592) Outlander (1,255) Supernatural (1,101) Better Call Saul (929) Titans (896) The Last Ship (889) La Casa de Papel (882) Doctor Who (794) Kidding (649)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018