Giriş Kayıt
Burton Weinstein

Burton Weinstein


Sesler

Burton Weinstein, sesler.

First Daughter (1999), Daughter of Darkness (1990), Gracie's Choice (2004), Çocuk Bakıcısı (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Burt M. Weinstein | Burton M. Weinstein | Burt Wei
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Sesler 7.8 21,444
2010 Dram Sesler 5.3 1,364
2010 Biyografi Sesler 7.1 1,540
2010 Dram Sesler 6.3 678
2009 Komedi Sesler 6.5 6,758

Ben 10: Zamana Karşı Yarış
2007 Aksiyon Sesler 4.4 2,483

Efsane Avcısı 2
2006 Aksiyon Sesler 6.2 12,018
2006 Komedi Sesler 6.3 535
2006 Komedi Sesler 7.4 4,522
2005 Aksiyon Sesler 4.8 2,503

Efsane Avcısı
2004 Aksiyon Sesler 6.3 16,725
2004 Dram Sesler 7.2 831
2004 Dram Sesler 7.7 2,889
2003 Aksiyon Sesler 6.7 1,729
2001 Suç Sesler 7.0 9,193

Jane Hakkındaki Gerçekler
2000 Dram Sesler 6.8 2,181
2000 Animasyon Sesler 6.8 1,072
2000 Dram Sesler 5.7 112
1999 Dram Sesler 6.0 220

Kırık Kalbin Bedeli
1999 Sesler 5.7 137
1999 Komedi Sesler 5.7 867

Sevginin Ötesinde
1999 Dram Sesler 5.7 86
1999 Dram Sesler 5.5 148
1998 Dram Sesler 6.3 162
1998 Dram Sesler 5.8 370
1997 Dram Sesler 6.8 126
1997 Western Sesler 6.6 446
1996 Gizem Sesler 3.8 329
1996 Dram Sesler 6.4 686

Çocuk Bakıcısı
1996 Dram Sesler 5.7 940
1995 Macera Sesler 6.5 401
1994 Biyografi Sesler 6.2 175
1994 Aksiyon Sesler 5.3 122
1992 Komedi Sesler 6.3 407
1991 Belgesel Sesler 8.2 16,514
1990 Dram Sesler 6.8 503
1990 Korku Sesler 5.2 627

Hayalet Avcıları 2
1989 Komedi Sesler 6.5 165,000
1989 Dram Sesler 7.1 139
1989 Macera Sesler 5.6 8,532
1989 Aksiyon Sesler 7.4 16,496
1988 Komedi Sesler 5.4 2,711

*Piller dahil degildir
1987 Aile Sesler 6.6 27,880
1987 Suç Sesler 5.8 1,063
1986 Komedi Sesler 6.2 5,976

Okula dönüs
1986 Komedi Sesler 6.6 25,179

Mor Yıllar
1985 Dram Sesler 7.8 70,509

Tuhaf Bilim
1985 Komedi Sesler 6.6 71,076

Define Adası
1985 Macera Sesler 7.8 213,096
1981 Korku Sesler 6.3 7,928
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019