Giriş Kayıt
Herman G. Weinberg

Herman G. Weinberg (75)


Senarist, Editör

Herman G. Weinberg, 06 Ağustos 1908 doğumlu senarist, editör.

Dilenci (1961), Boyacı Ve Kaldırım Çocukları (1946), Çığlık (1957), Paris Yolculuğu (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

Herman G. Weinberg, 07 Kasım 1983 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 06 Ağustos 1908
Ölüm Tarihi: 07 Kasım 1983
Diğer Bir İsmi: Herman Weinberg
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1970 62 Dram Çeşitli 7.1 187

Aldatılmış Ve Terkedilmiş
1964 56 Komedi Çeşitli 8.0 2,498
1963 55 Aksiyon Çeşitli 7.3 1,912
1962 54 Aksiyon Çeşitli 7.8 1,754

Dilenci
1961 53 Dram Çeşitli 7.8 6,527
1958 50 Suç Çeşitli 7.1 232

Çığlık
1957 49 Dram Çeşitli 7.7 3,774

Aşk Sokağı
1956 48 Dram Çeşitli 8.0 1,061

Paris Yolculuğu
1956 48 Komedi Çeşitli 7.4 2,980

Sonsuz Sokaklar
1954 46 Dram Çeşitli 8.1 52,500
1953 45 Komedi Çeşitli 7.0 1,109
1952 44 Dram Çeşitli 7.9 382
1952 44 Dram Çeşitli 6.9 14

Tanrının Soytarısı Francesco
1950 42 Biyografi Çeşitli 7.5 2,828

İçimizdeki Şeytan
1947 39 Romantik Çeşitli 7.2 618

Boyacı Ve Kaldırım Çocukları
1946 38 Dram Çeşitli 8.0 5,507

Roma, Açık Şehir
1945 37 Dram Çeşitli 8.1 20,055
1940 32 Komedi Senarist 7.4 390
1938 30 Dram Senarist 6.5 78

Harp Esirleri
1937 29 Dram Çeşitli 8.1 30,686

Carmen Taşlaması
1915 7 Komedi Editör
Çeşitli
6.1 649
Dizi Altyazıları
True Detective (4,779) Shameless (3,748) Vikings (2,111) Inside No. 9 (1,651) Counterpart (1,492) Project Blue Book (1,341) The Blacklist (1,208) Arrow (1,186) The Flash (1,160) This Is Us (769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019