Giriş Kayıt
Julian Weigend

Julian Weigend (47)


Oyuncu

Julian Weigend, 27 Ağustos 1971 Graz, Styria, Avusturya doğumlu oyuncu.

Lammbock (2001), Die Wanderhure (2010), (2013) Angélique (2013), (2004) C(r)ook (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ağustos 1971
Doğum Yeri: Graz, Styria, Avusturya
Burcu: Başak
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.4 67
2016 Romantik Oyuncu 4.8 32
2016 Suç Oyuncu 7.2 43
2014 Suç Oyuncu 6.9 42
2014 Suç Oyuncu 8.2 32
2013 42 Macera Oyuncu 6.2 1,343
2013 42 Aksiyon Oyuncu 2.0 574
2013 Komedi Oyuncu 6.7 69
2012 Oyuncu 5.9 43
2012 Suç Oyuncu 6.5 108
2010 39 Dram Oyuncu 5.3 701
2009 Suç Oyuncu 7.2 200
2008 Dram Oyuncu 6.1 292
2007 Suç Oyuncu 5.7 167
2006 Dram Oyuncu 3.1 31
2005 Suç Oyuncu 5.3 182
2004 Suç Oyuncu 5.6 111
2004 33 Komedi Oyuncu 6.5 1,268
2003 Suç Oyuncu 5.4 121
2002 Komedi Oyuncu 7.4 58
2002 Komedi Oyuncu 6.2 250
2001 Aksiyon Oyuncu 4.3 138
2001 30 Komedi Oyuncu 7.3 10,198
2001 Suç Oyuncu 5.9 198
1998 Dram Oyuncu 4.7 202
1998 Dram Oyuncu 5.3 463
1997 Suç Oyuncu 5.0 169

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,517
1995 Suç Oyuncu 7.6 236
1994 Suç Oyuncu 5.6 42
1994 Suç Oyuncu 7.1 115
1994 Suç Oyuncu 6.9 156
1978 Suç Oyuncu 5.7 180

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,117
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019