Giriş Kayıt
Brian E. Wedewer

Brian E. Wedewer


Sesler

Brian E. Wedewer, sesler.

(1987) Kötü Ruh 2 (1987), (1987) Pijama Partisi Katliamı 2 (1987), (1986) Sorority House Massacre (1986), (1988) Not of This Earth (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brian Wedewer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Korku Sesler 4.9 834
1988 Komedi Sesler 2.8 417
1988 Korku Sesler 4.5 1,640

Kötü Ruh 2
1987 Komedi Sesler 7.8 129,569

Pijama Partisi Katliamı 2
1987 Komedi Sesler 4.5 2,892
1986 Korku Sesler 4.3 1,803
Film Altyazıları
Upgrade (11,637) Tag (6,325) Deadpool 2 (5,795) Avengers: Infinity War (3,091) Skyscraper (2,308) The Endless (2,200) Adrift (1,906) Bad Samaritan (751) Ah-ga-ssi (746) Ready Player One (535)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,004) Better Call Saul (1,989) The 100 (1,924) La casa de papel (1,887) Suits (1,420) Yellowstone (1,188) Friends (1,046) Vikings (1,034) Black Mirror (1,021) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018