Giriş Kayıt
Brian E. Wedewer

Brian E. Wedewer


Sesler

Brian E. Wedewer, sesler.

(1987) Kötü Ruh 2 (1987), (1987) Pijama Partisi Katliamı 2 (1987), (1986) Sorority House Massacre (1986), (1988) Not of This Earth (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brian Wedewer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Korku Sesler 4.9 1,103
1988 Komedi Sesler 2.9 478
1988 Korku Sesler 4.6 1,931

Kötü Ruh 2
1987 Komedi Sesler 7.8 132,888

Pijama Partisi Katliamı 2
1987 Komedi Sesler 4.5 3,311
1986 Korku Sesler 4.3 2,178
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019