Giriş Kayıt
Henning Wedege

Henning Wedege


Sesler

Henning Wedege, sesler.

Diğer Bir İsmi: Henning Wedege Pettersen | Hening Wedege
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Macera Sesler 4.2 142
2005 Suç Sesler 7.3 11,976
2004 Dram Sesler 5.1 142
1998 Macera Sesler 5.1 194
1998 Sesler 5.5 69
1996 Suç Sesler 7.4 30,728
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019