Giriş Kayıt
Tasha Sounart

Tasha Sounart


Animasyon, Sanat Bölümü

Tasha Sounart, animasyon, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Tasha Wedeen Harris | Tasha Wedeen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ters Yüz
2015 Animasyon Çeşitli 8.2 498,492

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 Animasyon Çeşitli 7.3 277,670
2009 Aksiyon Animasyon 8.2 1,296

Arabalar
2006 Animasyon Animasyon 7.1 310,238

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Animasyon 8.1 828,104

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Animasyon 8.1 703,427
2000 Animasyon Animasyon 8.1 21,267

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.9 445,975

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Animasyon 7.2 239,281
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,363) Shameless (3,802) Bodyguard (2,229) Castle Rock (1,568) Fear the Walking Dead (1,567) Suits (1,288) The First (1,186) La Casa de Papel (1,055) The 100 (994) Mayans M.C. (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018