Giriş Kayıt
Michael Wearing

Michael Wearing


Yapımcı, Senarist

Michael Wearing, yapımcı, senarist.

Edge of Darkness (1985), Pride and Prejudice (1995), To Play the King (1993), The Final Cut (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Michael Wearing, 05 Mayıs 2017 tarihinde (47 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 05 Mayıs 2017
Takma İsmi: The Edge
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İntikam Peşinde
2010 Suç Yapımcı 6.6 84,978
2000 Suç Yapımcı 6.6 656
2000 Dram Yapımcı 7.6 173
2000 Macera Yapımcı 7.5 2,741
1999 Dram Yapımcı 7.4 1,305
1999 Komedi Yapımcı 7.1 21,836
1999 Dram Yapımcı 7.3 1,619
1998 Dram Yapımcı 7.7 1,428
1998 Dram Yapımcı 8.2 2,103
1997 Dram Yapımcı 8.8 142
1996 Komedi Yapımcı 7.7 1,139
1996 Dram Yapımcı 7.8 605
1995 Dram Yapımcı 8.1 3,124
1995 Dram Yapımcı 8.9 68,489
1993 Dram Yapımcı 8.4 3,691
1993 Suç Yapımcı 6.8 1,766
1993 Gerilim Yapımcı 7.9 44
1987 Suç Yapımcı
Senarist
6.9 274
1985 Suç Yapımcı 8.5 3,265
1970 Dram Yapımcı 7.6 197
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019