Giriş Kayıt
Toshiya Wazaki

Toshiya Wazaki


Oyuncu

Toshiya Wazaki, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Oyuncu 5.3 294
1979 Aksiyon Oyuncu    
1972 Aksiyon Oyuncu 7.8 3,010
1972 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,706
1967 Korku Oyuncu 4.9 734
1966 Aksiyon Oyuncu 6.1 16

13. Suikastçi
1963 Macera Oyuncu 7.6 534
1963 Aksiyon Oyuncu 7.2 195
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,294) The Sinner (2,145) Suits (1,970) Shameless (1,776) La Casa de Papel (1,608) Castle Rock (1,580) Fear the Walking Dead (1,464) Bodyguard (1,433) The 100 (1,396) Mayans M.C. (1,263)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018