Giriş Kayıt
Toshiya Wazaki

Toshiya Wazaki


Oyuncu

Toshiya Wazaki, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Oyuncu 5.3 323
1979 Aksiyon Oyuncu 8.2 149
1972 Aksiyon Oyuncu 7.7 3,685
1972 Aksiyon Oyuncu 7.9 5,784
1967 Korku Oyuncu 4.9 942
1966 Aksiyon Oyuncu 6.4 23

13. Suikastçi
1963 Macera Oyuncu 7.6 678
1963 Aksiyon Oyuncu 7.3 260
Dizi Altyazıları
True Detective (7,061) Vikings (5,682) The Punisher (2,560) Shameless (2,137) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,970) Outlander (1,787) Gotham (1,389) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019