Giriş Kayıt
Damon Wayans Jr.

Damon Wayans Jr.


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Damon Wayans Jr., oyuncu, senarist, yapımcı.

Çakma Polisler (2014), Bekar Yaşam Kılavuzu (2016), Birileri Barry'yle Evlensin (2014), Bir Dans Filmi (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Damon Jr.
9.6 (5 Oy)
  • Currently 192/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Komedi Oyuncu 5.6 1,149
2023 Komedi Yapımcı    
2021 Aksiyon Oyuncu 5.0 157
2021 Suç Oyuncu 6.6 36,815
2021 Komedi Oyuncu    
2021 Komedi Oyuncu 6.3 19,814
2021 Aksiyon Oyuncu 6.6 68,215
2020 Komedi Oyuncu    
2020 Animasyon Oyuncu 6.0 7,179
2019 Animasyon Oyuncu 5.8 3,899
2018 Komedi Oyuncu 6.0 2,034
2018 Suç Oyuncu 7.4 6,742
2018 Komedi Oyuncu 6.0 28,227

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 Komedi Oyuncu 6.1 93,377
2016 Animasyon Oyuncu 5.7 885

6 Süper Kahraman
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 496,669

Birileri Barry'yle Evlensin
2014 Komedi Oyuncu 5.8 8,268

Çakma Polisler
2014 Komedi Oyuncu 6.4 139,496
2013 Komedi Oyuncu 8.4 355,678
2012 Oyuncu 6.4 270
2012 Oyuncu 6.4 304
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 91,110
2011 Komedi Oyuncu 7.8 39,962
2011 Komedi Oyuncu 7.8 243,527
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,895
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,363

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Oyuncu 6.6 286,306

Çılgın Köpek
2010 Komedi Oyuncu 4.3 17,395

Bir Dans Filmi
2009 Aksiyon Oyuncu 3.6 12,711
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,780
2005 Talk-Show Oyuncu 5.1 439
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,550
2001 Komedi Oyuncu
Senarist
Çeşitli
6.9 29,353
1994 News Oyuncu 3.2 949
1994 Komedi Oyuncu 5.1 10,375
1981 News Oyuncu 3.6 2,740
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024