Giriş Kayıt
Dara Waxman

Dara Waxman


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Sanat Yönetmeni

Dara Waxman, sanat bölümü, set dekoratörü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İlle De Sen
2017 Gerilim Set Dekoratörü 4.6 8,300

Dövüşçü
2010 Biyografi Çeşitli 7.8 309,355
2001 Dram Set Dekoratörü 6.7 3,911
1995 Dram Set Dekoratörü 3.1 490

Herkesin Sevgilisi
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.7 3,055

Makas
1991 Korku Sanat Bölümü 5.2 2,189
1991 Komedi Sanat Bölümü 5.6 1,747
1991 Gerilim Sanat Yönetmeni 5.4 470
1991 Aksiyon Set Dekoratörü 6.4 41

Barışçı
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 449

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 Fantastik Sanat Bölümü 5.1 35,520
Dizi Altyazıları
Vikings (5,857) Supernatural (2,629) Titans (2,528) The Flash (1,794) The Gifted (1,289) Doctor Who (1,266) Outlander (1,092) The Big Bang Theory (1,064) La Casa de Papel (1,021) Black Mirror (988)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018