Giriş Kayıt
Douglass Watson

Douglass Watson (68)


Oyuncu

Larkin Douglass Watson III, 24 Şubat 1921 Jackson, Georgia, ABD doğumlu oyuncu.

(1986) Para Tuzağı (1986), (1953) Julius Caesar (1953), (1957) Sayonara (1957), (1972) Ulzana's Raid (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Douglass Watson, 01 Mayıs 1989 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Larkin Douglass Watson III
Doğum Tarihi: 24 Şubat 1921
Ölüm Tarihi: 01 Mayıs 1989
Doğum Yeri: Jackson, Georgia, ABD
Diğer Bir İsmi: Douglas Watson
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Para Tuzağı
1986 65 Komedi Oyuncu 6.3 45,030
1972 51 Macera Oyuncu 7.1 4,551
1963 Dram Oyuncu 8.1 70
1957 36 Dram Oyuncu 7.2 5,329
1954 Dram Oyuncu 8.1 143
1953 32 Dram Oyuncu 7.4 9,306
1948 Dram Oyuncu 7.9 186
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,701) This Is Us (2,356) The Flash (2,246) Star Trek: Discovery (1,998) Arrow (1,425) Vikings (1,410) American Gods (1,385) The Blacklist (1,138) Love, Death & Robots (889) The OA (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019