Giriş Kayıt
Alex Watson

Alex Watson


Oyuncu, Casting

Alexander Chris Watson, oyuncu, casting.

Gerçek İsmi: Alexander Chris Watson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.4 193
2005 Komedi Casting 5.2 494

Leprikon: Mahalleye Dönüş 2
2003 Komedi Casting 4.0 3,857

Çılgın İkili
2002 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,715

Geyik Muhabbeti
2000 Komedi Oyuncu 6.5 148,563
1999 Dram Oyuncu 5.6 1,674
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,629) The 100 (1,761) Black Mirror (1,749) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,672) Swamp Thing (1,622) The Big Bang Theory (1,330) Vikings (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019