Giriş Kayıt
Alberta Watson

Alberta Watson (60)


Oyuncu

Faith Susan Alberta Watson, 06 Mart 1955 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Kan Çanağı (1983), Spanking the Monkey (1994), The Hitman (1991), Başka Bir Dünya (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Alberta Watson, 21 Mart 2015 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Faith Susan Alberta Watson
Doğum Tarihi: 06 Mart 1955
Ölüm Tarihi: 21 Mart 2015
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Balık
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Oyuncu 7.7 46,078
2009 54 Dram Oyuncu 6.4 1,747
2008 53 Komedi Oyuncu 6.3 1,429
2008 Aksiyon Oyuncu 7.1 737

Gözcü
2007 52 Suç Oyuncu 7.0 54,482
2006 51 Dram Oyuncu 6.4 263

Ondan Uzakta
2006 51 Dram Oyuncu 7.6 20,398
2006 Suç Oyuncu 6.3 363
2005 50 Dram Oyuncu 5.9 560
2004 49 Dram Oyuncu 6.2 330

Prens Ve Ben
2004 49 Komedi Oyuncu 5.9 35,438
2002 47 Dram Oyuncu 6.6 347
2001 46 Komedi Oyuncu 7.8 29,165
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 161,901
2001 46 Suç Oyuncu 4.8 2,727
2001 46 Dram Oyuncu 6.4 193
2000 45 Dram Oyuncu 6.1 1,586
1999 44 Aksiyon Oyuncu 6.3 449
1997 Aksiyon Oyuncu 7.5 8,311

Başka Bir Dünya
1997 42 Dram Oyuncu 7.6 29,777
1996 41 Biyografi Oyuncu 7.3 5,726
1995 40 Komedi Oyuncu 6.2 60,932
1994 39 Komedi Oyuncu 6.3 5,620
1992 37 Dram Oyuncu 6.3 1,092
1991 36 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,145
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,770

Katil Göz
1987 32 Gerilim Oyuncu 6.3 1,622
1985 Aksiyon Oyuncu 7.8 3,762

Kan Çanağı
1983 28 Korku Oyuncu 5.8 9,715
1980 25 Macera Oyuncu 6.3 1,835
1979 24 Suç Oyuncu 5.2 304
1978 23 Dram Oyuncu 5.9 554
Dizi Altyazıları
True Detective (4,893) Shameless (3,842) Vikings (2,199) Inside No. 9 (1,742) Counterpart (1,523) The Flash (1,502) Project Blue Book (1,440) The Blacklist (1,229) Arrow (1,221) This Is Us (875)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019