Giriş Kayıt
Kin'ya Watanabe

Kin'ya Watanabe


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Kin'ya Watanabe, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Animasyon Yapımcı 7.1 149
1999 Macera Yapımcı 5.8 225
1998 Animasyon Yapımcı    
1997 Animasyon Yapımcı 7.5 212
1997 Animasyon Yapımcı 5.6 219
1996 Macera Yapımcı 6.8 56
1987 Animasyon Yapımcı    
1986 Animasyon Yapım Yöneticisi    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,318) The Sinner (2,068) La Casa de Papel (1,385) Castle Rock (1,378) Shameless (1,358) A Discovery of Witches (1,299) Suits (1,252) Bodyguard (1,232) The 100 (1,197) Fear the Walking Dead (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018