Giriş Kayıt
Kin'ya Watanabe

Kin'ya Watanabe


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Kin'ya Watanabe, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Animasyon Yapımcı 7.2 188
1999 Macera Yapımcı 5.9 249
1998 Animasyon Yapımcı 7.2 64
1997 Animasyon Yapımcı 7.2 260
1997 Animasyon Yapımcı 5.6 227
1996 Macera Yapımcı 6.8 99
1987 Animasyon Yapımcı 7.5 995
1986 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.2 155
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018