Giriş Kayıt
Don Warrington

Don Warrington (66)


Oyuncu

Don Williams, 01 Ocak 1952 Trinidad doğumlu oyuncu.

Death in Paradise (2011), Lighthouse (1999), Bloodbath at the House of Death (1984), (2016) The Five (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Don Williams
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1952
Doğum Yeri: Trinidad
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 65 Komedi Oyuncu 5.7 500
2017 Komedi Oyuncu 7.2 10
2016 Dram Oyuncu 7.7 4,847
2015 Dram Oyuncu 4.7 229
2014 Gerilim Oyuncu 5.5 6
2011 Suç Oyuncu 7.9 10,025

Camdan Adam
2011 59 Gerilim Oyuncu 6.3 213
2010 58 Komedi Oyuncu 5.4 1,258
2010 58 Komedi Oyuncu    
2009 Suç Oyuncu 7.5 2,836
2007 55 Dram Oyuncu 5.1 425

Kör Topraklar
2006 54 Dram Oyuncu 6.6 3,234
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,251
2000 48 Aile Oyuncu    

8½ Kadın
1999 47 Komedi Oyuncu 5.8 3,476
1999 47 Korku Oyuncu 4.9 1,031
1999 47 Dram Oyuncu 6.4 1,134
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,389
1996 44 Dram Oyuncu 7.8 33,235
1995 Korku Oyuncu 7.5 71
1993 Dram Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,085
1984 32 Korku Oyuncu 5.2 867
1978 Aile Oyuncu 7.1 879
Film Altyazıları
Upgrade (6,825) Deadpool 2 (6,213) Avengers: Infinity War (3,321) Skyscraper (3,162) Tag (2,754) Adrift (2,412) Down a Dark Hall (1,942) The Endless (1,115) Ah-ga-ssi (803) Ready Player One (691)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,247) Castle Rock (2,160) The 100 (1,767) Sharp Objects (1,675) Preacher (1,471) Better Call Saul (1,246) Vikings (1,088) Westworld (1,027) Suits (1,019) Friends (922)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018