Giriş Kayıt
Ty Warren

Ty Warren


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Editör

Ty Warren, yapım yöneticisi, yapımcı, editör.

Jurassic Park 4 (2015), Transformers: Yenilenlerin İntikamı (2009), Ada (2005), Şüphe (IV) (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ty C. Warren | Ty Christopher Warren
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çin Seddi
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.0 109,091
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 42,121

Kızıl Tepe
2015 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 117,812

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.0 531,965

Hacker
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.4 47,949

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.2 128,703

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.5 65,972

Yıldızlararası
2014 Macera Yapım Yöneticisi 8.6 1,270,287

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 162,990

Derin Kabus
2014 Korku Yapım Yöneticisi 6.2 65,641
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.4 343,273

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 260,157
2013 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.5 76,725

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.9 439,691

Çelik Adam
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.1 639,169

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 267,189

Dev Avcısı Jack
2013 Macera Yapım Yöneticisi 6.3 121,788

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.7 170,760

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.0 361,941
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 48,435

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 176,311

Kartal Göz
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 166,073

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Yapım Yöneticisi 7.6 73,988

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 319,718

Şıpsevdi
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 79,736

Şüphe (IV)
2007 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 206,055
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.1 565,531
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 4.0 62,178

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 152,134

Ada
2005 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.9 286,576

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.2 248,129

Akrep Kral
2002 Aksiyon Çeşitli 5.5 121,578

Tabana Kuvvet
2001 Macera Çeşitli 6.4 101,824

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Çeşitli 6.4 281,634

İkinci Şans
2001 Komedi Çeşitli 5.4 20,528

Üçüncü Göz
2000 Dram Çeşitli 6.7 58,131

Şanslı Sayılar
2000 Komedi Çeşitli 5.0 9,335

Gladyatör
2000 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.5 1,193,773

Barışçı
1997 Aksiyon Çeşitli 5.9 50,830
1993 Suç Çeşitli 6.9 5,535
1987 Suç Editorial Department 6.4 2,040
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019