Giriş Kayıt
Robert E. Warren

Robert E. Warren


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Robert E. Warren, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

White Collar (2009), Hüküm (1982), Garp’ın Küçük Dünyası (1982), The Black Donnellys (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bobby Warren | Bob Warren | Robert Edward Warren |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 8.3 107,661

Dedikoducu Kız
2007 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 135,059
2007 Suç Yönetmen Asistanı 8.2 13,256
2006 Suç Yönetmen Asistanı 7.0 842
2006 Suç Yönetmen Asistanı 6.4 1,075

Daha Yaklaş
2004 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 186,774
2004 Suç Yönetmen Asistanı 7.3 805

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 185,003
1999 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 6,565
1999 Suç Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
8.0 65,184
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 1,764

Köprüdeki Lulu
1998 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 3,678
1994 Suç Yönetmen Asistanı 7.9 1,728

Talihin Dönüşü
1990 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.3 12,839
1990 Suç Yönetmen Asistanı 7.7 28,443
1989 Komedi Yönetmen Asistanı 4.3 1,107
1985 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.8 3,697
1985 Aile Yönetmen Asistanı 6.2 10,806
1984 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 1,292

Kanun Namına
1984 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 19,942
1984 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 6,855
1984 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 3,040
1983 Dram Yönetmen Asistanı 4.2 1,029
1983 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 989

Hüküm
1982 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 31,327

Garp’ın Küçük Dünyası
1982 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 23,013

Doğru Yanlış
1982 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 1,486

Kızıllar
1981 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.4 18,692

Şehrin Prensi
1981 Suç Yönetmen Asistanı 7.6 6,146

Devriye
1980 Suç Yönetmen Asistanı 6.4 15,935
1980 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 1,149
1979 Komedi Çeşitli 8.0 119,253
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018