Giriş Kayıt
Robert E. Warren

Robert E. Warren


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Robert E. Warren, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

White Collar (2009), Hüküm (1982), Garp’ın Küçük Dünyası (1982), The Black Donnellys (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bobby Warren | Bob Warren | Robert Edward Warren |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 8.3 106,968

Dedikoducu Kız
2007 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 133,919
2007 Suç Yönetmen Asistanı 8.2 13,240
2006 Suç Yönetmen Asistanı 7.0 840
2006 Suç Yönetmen Asistanı 6.4 1,070

Daha Yaklaş
2004 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 185,644
2004 Suç Yönetmen Asistanı 7.3 801

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 183,335
1999 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 6,547
1999 Suç Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
8.0 63,971
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 1,753

Köprüdeki Lulu
1998 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 3,667
1994 Suç Yönetmen Asistanı 7.9 1,683

Talihin Dönüşü
1990 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.3 12,742
1990 Suç Yönetmen Asistanı 7.7 28,183
1989 Komedi Yönetmen Asistanı 4.3 1,035
1985 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.8 3,638
1985 Aile Yönetmen Asistanı 6.2 10,737
1984 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 1,286

Kanun Namına
1984 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 19,728
1984 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 6,778
1984 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 3,022
1983 Dram Yönetmen Asistanı 4.3 1,002
1983 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 980

Hüküm
1982 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 31,050

Garp’ın Küçük Dünyası
1982 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 22,848

Doğru Yanlış
1982 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 1,460

Kızıllar
1981 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.4 18,571

Şehrin Prensi
1981 Suç Yönetmen Asistanı 7.6 6,094

Devriye
1980 Suç Yönetmen Asistanı 6.4 15,780
1980 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 1,140
1979 Komedi Çeşitli 8.0 118,596
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,299) Supernatural (3,264) Shameless (2,543) The Flash (2,270) Better Call Saul (2,146) The Big Bang Theory (2,006) Arrow (1,712) La Casa de Papel (1,156) Manifest (1,057) Black Mirror (943)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018