Giriş Kayıt
Barry Warren

Barry Warren (60)


Oyuncu

Barry Warren, 12 Temmuz 1933 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

The Kiss of the Vampire (1963) yapımıyla biliniyor.

Barry Warren, 22 Şubat 1994 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 12 Temmuz 1933
Ölüm Tarihi: 22 Şubat 1994
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Frankeştayn Kadını Yarattı
1967 34 Korku Oyuncu 6.6 3,771
1964 31 Suç Oyuncu 7.0 123
1963 30 Korku Oyuncu 6.4 2,347

Arabistanlı Lawrence
1962 29 Macera Oyuncu 8.3 237,164

Tatlı Sert
1961 Aksiyon Oyuncu 8.3 5,700
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019