Giriş Kayıt
Mark Warner

Mark Warner


Editör, Editör

Mark Warner, editör, editör.

Şeytanın Avukatı (1997), Lara Croft: Tomb Raider (2001), Rocky 3 (1982), Koşan Adam (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mark Roy Warner
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editör
Editorial Department
   
2016 Komedi Editör 5.7 5,414
2012 Dram Editör 6.1 454

Dip
2011 Macera Editör 5.9 50,281
2010 Dram Editör 6.5 864

Mao'nun Son Dansçısı
2009 Biyografi Editör 7.4 6,157

Şeytan Karışmış
2009 Komedi Editorial Department 6.1 2,352

Su Atı
2007 Macera Editör 6.5 33,355

Kontrat
2006 Dram Editör 5.7 21,950
2006 Suç Editör 6.4 3,812

Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde
2004 Macera Editör
Editorial Department
4.6 25,126

Pancho Villa
2003 Biyografi Editör 6.6 2,586

Terkediş
2002 Dram Editör 4.9 8,575
2001 Aksiyon Editör 5.8 179,931
2001 Animasyon Editör 4.7 15,307

Yaşam Kanıtı
2000 Aksiyon Editorial Department 6.2 51,409

Çifte Tehlike
1999 Suç Editör 6.4 63,555

Şeytanın Avukatı
1997 Dram Editör 7.5 291,838

Dava
1996 Dram Editör 6.0 10,598
1996 Komedi Editör 6.9 2,715

Dolores
1995 Suç Editör 7.4 33,569

Kesişme
1994 Dram Editör 5.3 6,771
1992 Komedi Editör 6.0 9,986

Uygunsuz Yollar
1991 Suç Editör 6.7 6,653

Pasifik Tepeleri
1990 Gizem Editör 6.4 14,862

Bayan Daisy'nin Şoförü
1989 Dram Editör 7.4 85,180
1988 Macera Editör 5.3 13,211

Koşan Adam
1987 Aksiyon Editör 6.7 126,007

Küçük Çin'de Büyük Bela
1986 Aksiyon Editör 7.3 107,966

Tuhaf Bilim
1985 Komedi Editör 6.6 69,176

Bir Askerin Hikayesi
1984 Dram Editör 7.2 7,668

Hayatta Kalmak
1983 Dram Editör 4.5 12,791

48 Saat
1982 Aksiyon Editör 6.9 60,537

Rocky 3
1982 Dram Editör 6.8 146,534

Kızgın Boğa
1980 Biyografi Editorial Department 8.2 276,062

Orada Olmak
1979 Komedi Editorial Department 8.0 58,504

Eve Dönüş
1978 Dram Editorial Department 7.3 10,755
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,238) The Sinner (2,051) Suits (1,931) Shameless (1,740) La Casa de Papel (1,572) Castle Rock (1,502) Fear the Walking Dead (1,443) Bodyguard (1,396) The 100 (1,358) Mayans M.C. (1,254)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018