Giriş Kayıt
William Waring

William Waring


Kameraman, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

William Waring, kameraman, yönetmen, yönetmen asistanı.

Kara Delik (2013), (2018) Altered Carbon (2018), (1997) Yıldız Geçidi SG-1 (1997), (1995) Sliders (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: William Michael Waring | Will Waring | Wil Waring 
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Kameraman 8.2 95,878

O
2017 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 337,689
2016 Bilim-Kurgu Yönetmen 8.2 34,444
2015 Komedi Yönetmen Asistanı
Kameraman
6.3 4,536
2015 Dram Yönetmen Asistanı
Kameraman
6.9 10,101
2014 Western Yönetmen 6.3 1,524

Kara Delik
2013 Dram Kameraman 4.3 623
2012 Aksiyon Kameraman
Yönetmen
7.7 53,952
2011 Dram 5.8 344
2011 Aksiyon Kameraman 5.0 2,251

Yıldız Geçidi: Evren
2009 Dram Yönetmen 7.7 44,039
2007 Komedi Kameraman 7.0 3,427

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Yönetmen 8.1 56,117
2003 Komedi Kameraman 6.9 188,831

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Kameraman 6.1 62,678
2000 Suç Kameraman 6.2 2,936

Şaşkınlar
2000 Komedi Kameraman 5.7 7,629

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Kameraman 6.1 21,064

Harika Köpek 2
1998 Komedi Kameraman 4.5 4,893

Sıra Bana Gelmeden
1998 Korku Kameraman 5.6 19,209

Öfke
1998 Dram Kameraman 6.0 279

Sayı Kralı Buddy
1997 Komedi Kameraman 5.2 14,943
1997 Dram Kameraman 6.1 234

Özgür Willy 3
1997 Aile Kameraman 4.7 8,383

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Kameraman
Yönetmen Asistanı
Yönetmen
8.4 76,450
1995 Bilim-Kurgu Kameraman 7.4 14,772
1995 Macera Kameraman 6.4 2,320
1993 Aile Kameraman 5.1 1,795
1993 Komedi Kameraman 5.8 1,397

Gizli Dosyalar
1993 Dram Kameraman 8.7 180,148

Nöbet
1988 Aksiyon Kameraman 5.3 3,633

Amerikalı Kuzenim
1985 Biyografi Sesler 6.4 524
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019