Giriş Kayıt
Steven C. Ward

Steven C. Ward


Casting, Yapımcı

Steven C. Ward, casting, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Belgesel Yapımcı 6.2 33

Kıyamet Kuşağı
1995 Aksiyon Casting 6.0 12,917

Sokak Arkadaşları
1993 Komedi Çeşitli 7.8 70,223

Arizona Rüyası
1993 Komedi Çeşitli 7.4 38,319

Kariyer Fırsatları
1991 Komedi Çeşitli 5.9 8,468

Makas Eller
1990 Dram Çeşitli 7.9 410,738
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019