Giriş Kayıt
Steve Ward

Steve Ward


Sanat Bölümü

Steve Ward, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şah Mat
2014 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 34,197

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Sanat Bölümü 5.6 78,670

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 95,937
1997 Dram Sanat Bölümü 7.3 1,426
1997 Dram Sanat Bölümü 7.0 13,634
1997 Macera Sanat Bölümü 6.5 726
1996 Dram Sanat Bölümü 7.2 2,489
Dizi Altyazıları
True Detective (7,668) Shameless (3,747) Vikings (2,344) Inside No. 9 (1,823) Counterpart (1,350) The Blacklist (1,207) Shooter (1,135) Arrow (1,102) Gotham (982) The Flash (898)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019