Giriş Kayıt
Michael Ward

Michael Ward (88)


Oyuncu

George William Everard Yoe Ward, 09 Nisan 1909 Redruth, Cornwall, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Frankenstein and the Monster from Hell (1973), (1966) Çılgınlar Canavarlar Arasında (1966), (1964) Carry on Cleo (1964), (1966) Don't Lose Your Head (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

Michael Ward, 08 Kasım 1997 tarihinde (88 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: George William Everard Yoe Ward
Doğum Tarihi: 09 Nisan 1909
Ölüm Tarihi: 08 Kasım 1997
Doğum Yeri: Redruth, Cornwall, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pembe Panterin İntikamı
1978 69 Komedi Oyuncu 6.7 18,544
1973 64 Korku Oyuncu 6.4 2,851
1967 58 Komedi Oyuncu 6.4 337
1966 57 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,237

Çılgınlar Canavarlar Arasında
1966 57 Komedi Oyuncu 6.9 4,000
1964 55 Komedi Oyuncu 6.7 3,652
1964 55 Komedi Oyuncu 6.5 200
1963 54 Macera Oyuncu 6.4 2,119
1962 53 Oyuncu 5.8 105
1961 52 Komedi Oyuncu 6.1 1,693
1960 51 Komedi Oyuncu 5.7 296
1959 50 Dram Oyuncu 6.1 100
1959 50 Komedi Oyuncu 7.3 3,236
1959 50 Komedi Oyuncu 6.6 442
1959 50 Komedi Oyuncu 6.4 665
1957 48 Komedi Oyuncu 6.3 506
1956 47 Suç Oyuncu 6.4 263
1956 47 Komedi Oyuncu 6.7 544
1956 47 Dram Oyuncu 6.3 296
1956 47 Komedi Oyuncu 6.6 612
1955 46 Komedi Oyuncu 6.5 440

Damgalı Adam
1953 44 Suç Oyuncu 6.2 209
1953 44 Dram Oyuncu 6.8 152
1953 44 Komedi Oyuncu 6.8 828
1952 43 Gerilim Oyuncu 5.9 93

Unutulmayan Şarkı
1952 43 Komedi Oyuncu 5.7 43
1952 43 Suç Oyuncu 6.3 97
1951 42 Oyuncu 6.2 199
1951 42 Dram Oyuncu 7.1 319

Unutulmaz Kadın
1951 42 Dram Oyuncu 7.3 706
1951 42 Suç Oyuncu 7.2 483
1950 41 Dram Oyuncu 5.2 83
1950 41 Suç Oyuncu 6.3 106
1950 41 Gerilim Oyuncu 7.2 1,258
1950 41 Dram Oyuncu 7.3 1,387
1949 40 Oyuncu 5.9 86
1949 40 Dram Oyuncu 7.4 1,116
1948 39 Suç Oyuncu 6.1 117
1948 39 Suç Oyuncu 6.7 297
1948 39 Biyografi Oyuncu 6.7 346
1947 38 Komedi Oyuncu 6.6 518
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019