Giriş Kayıt
Mira Wanting

Mira Wanting (34)


Oyuncu

Mira Herfort Wanting, 19 Nisan 1978 Danimarka doğumlu oyuncu.

İspanyol Pansiyonu (2002) yapımıyla biliniyor.

Mira Wanting, 22 Aralık 2012 tarihinde (34 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Mira Herfort Wanting
Doğum Tarihi: 19 Nisan 1978
Ölüm Tarihi: 22 Aralık 2012
Doğum Yeri: Danimarka
Diğer Bir İsmi: Mira Herfort Wanting
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 33 Komedi Oyuncu 5.9 2,429
2010 32 Aile Oyuncu 5.9 180

Take The Trash
2008 30 Komedi Oyuncu 5.8 3,453

Oda 205
2007 29 Korku Oyuncu 4.5 1,325
2003 25 Komedi Oyuncu 5.6 318

İspanyol Pansiyonu
2002 24 Komedi Oyuncu 7.3 37,322
2000 Dram Oyuncu 6.1 130
1997 19 Komedi Oyuncu 5.7 398
Dizi Altyazıları
True Detective (7,482) Vikings (3,977) Shameless (2,705) The Flash (1,609) The Punisher (1,557) Arrow (1,399) Outlander (1,380) The Big Bang Theory (1,343) Supernatural (1,180) Black Mirror (1,152)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019