Giriş Kayıt
Ashley Wanninger

Ashley Wanninger


Oyuncu

Ashley Wanninger, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehlikeli Kadınlar
2008 Dram Oyuncu 6.8 5,890

Metres
2007 Dram Oyuncu 6.4 3,118

Kaldırım Serçesi
2007 Biyografi Oyuncu 7.6 75,034

Gökyüzü Savaşçıları
2005 Macera Oyuncu 5.7 3,756

Ayıp Yatakta Olur
2002 Komedi Oyuncu 5.7 2,343
1999 Dram Oyuncu 5.3 8,869
1998 Suç Oyuncu 6.0 602

Avrupa Avrupa
1990 Dram Oyuncu 7.6 13,209
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,278) The Sinner (2,033) La Casa de Papel (1,351) Castle Rock (1,344) Shameless (1,303) A Discovery of Witches (1,262) Suits (1,206) Bodyguard (1,185) The 100 (1,182) Fear the Walking Dead (920)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018