Giriş Kayıt
Laurie Walters

Laurie Walters (71)


Oyuncu

Laurie Walters, 08 Ocak 1947 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu.

"Eight Is Enough" (1977) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ocak 1947
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Laurie Slade
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 Dram Oyuncu 6.7 3,530
1977 Macera Oyuncu 6.6 5,320

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 7,068
1974 27 Dram Oyuncu 4.5 67
1973 26 Komedi Oyuncu 4.5 578
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,292) The Sinner (2,041) La Casa de Papel (1,366) Castle Rock (1,361) Shameless (1,324) A Discovery of Witches (1,281) Suits (1,219) Bodyguard (1,200) The 100 (1,191) Fear the Walking Dead (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018