Giriş Kayıt
Matt Walsh

Matt Walsh (54)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Matt Walsh, 13 Ekim 1964 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı, yönetmen.

2009 yılının Mart ayında Morgan Walsh ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Fırtınanın İçinde (2014), Parti Kraliçesi (2018), Çömez (2010), Hits (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1964
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Upright Citizens Brigade | The Upright Citizens Br
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 5.9 19,437
2019 Komedi Oyuncu 5.9 1,242

Dul Kadınlar
2018 54 Suç Oyuncu 7.0 62,012

Parti Kraliçesi
2018 54 Komedi Oyuncu 5.6 25,837
2018 Komedi Oyuncu 5.7 1,691
2018 54 Komedi Oyuncu 6.3 240
2018 54 Biyografi Oyuncu 6.8 10,746
2018 54 Romantik Yapımcı
Oyuncu
4.6 153
2017 53 Komedi Oyuncu 7.3 13,593

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 4.8 281

Çılgın Ofis Partisi
2016 52 Komedi Oyuncu 5.8 59,349
2016 Belgesel Oyuncu 7.9 22
2016 52 Aksiyon Oyuncu 5.9 51,678
2016 52 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,880
2016 52 Dram Oyuncu 6.7 7,729

Hayalet Avcıları 3
2016 52 Aksiyon Oyuncu 5.2 186,941
2016 52 Aksiyon Oyuncu 5.7 33,364
2016 52 Korku Oyuncu 4.4 12,448
2015 51 Macera Oyuncu 4.9 622

Sert Ol
2015 51 Komedi Oyuncu 6.0 111,259
2015 Komedi Oyuncu 6.3 4,557
2014 50 Komedi Oyuncu 5.6 4,822

Fırtınanın İçinde
2014 50 Aksiyon Oyuncu 5.8 60,925
2014 50 Komedi Oyuncu 5.3 290
2014 50 Komedi Oyuncu 5.8 1,707
2014 50 Belgesel Oyuncu 6.3 1,028
2013 Komedi Oyuncu 7.5 1,973
2013 Komedi Oyuncu 8.4 152,130
2013 Komedi Oyuncu 7.8 7,573

Çatlak Film
2013 49 Komedi Oyuncu 4.3 93,049
2013 49 Macera 4.2 2,024
2013 49 Komedi Oyuncu 6.6 4,669

Para Çaydanlığı
2012 48 Komedi Oyuncu 6.4 13,747

Ayı Teddy
2012 48 Komedi Oyuncu 6.9 538,631
2012 Komedi Oyuncu 7.5 3,530
2012 Komedi Oyuncu 8.3 37,550
2012 48 Komedi Oyuncu 5.6 1,969
2012 48 Komedi Oyuncu 5.4 116
2011 Komedi Oyuncu 7.6 1,550
2011 47 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
5.4 1,509
2011 Komedi Oyuncu 7.3 2,575
2010 46 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 30

Git Başımdan
2010 46 Komedi Oyuncu 6.5 303,694
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,823
2010 46 Komedi Oyuncu 4.7 281
2010 Komedi Oyuncu 4.9 39

Çömez
2010 46 Komedi Oyuncu 6.8 4,160

Anneme Dokunma!
2010 46 Komedi Oyuncu 6.3 32,468
2010 46 Komedi Oyuncu 5.5 137
2010 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.5 71
2010 Komedi Oyuncu 7.5 11,431
2009 45 Komedi Oyuncu 7.3 26

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 45 Komedi Oyuncu 5.8 19,534

Felekten bir Gece
2009 45 Komedi Oyuncu 7.7 669,744
2009 Komedi Oyuncu 7.2 19,981

Adamım Benim
2009 45 Komedi Oyuncu 7.0 185,648
2009 45 Komedi Oyuncu 6.8 8,422
2008 Komedi Oyuncu 7.8 6,416

Üvey Kardeşler
2008 44 Komedi Oyuncu 6.9 246,998

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 44 Komedi Oyuncu 6.8 211,552

Okulun Böylesi
2008 44 Komedi Oyuncu 4.0 2,339
2008 Komedi Oyuncu 7.6 5,580

Lütfen Başa Sarın
2008 44 Komedi Oyuncu 6.4 85,865

Çaylak Profesyonel
2008 44 Komedi Oyuncu 5.8 74,494

Son Çare Bodyguard
2008 44 Komedi Oyuncu 5.7 55,318
2007 43 Belgesel 6.1 12,505
2007 43 Animasyon Oyuncu 6.6 1,383

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 42 Komedi Oyuncu 5.9 28,006

Çılgın Yılbaşı
2004 40 Komedi Oyuncu 5.3 36,933

Afili Aynasızlar
2004 40 Komedi Oyuncu 6.1 131,594

Yeni Yıl Soygunu
2003 39 Komedi Oyuncu 7.1 127,275
2003 39 Komedi Oyuncu 6.9 191,254
2003 Komedi Oyuncu 7.9 15,325
2003 39 Müzikal Oyuncu 3.9 303

Eski Dostlar
2003 39 Komedi Oyuncu 7.1 203,886

Geyik Muhabbeti
2000 36 Komedi Oyuncu 6.5 148,575
1998 Macera Oyuncu 7.5 1,891
1998 34 Komedi Oyuncu 6.3 597
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,203
1996 32 Komedi Senarist
Oyuncu
6.4 61
1975 Komedi Oyuncu 8.1 39,235
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,965) Black Mirror (1,990) The 100 (1,912) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,785) Swamp Thing (1,743) Big Little Lies (1,725) The Big Bang Theory (1,594) Shingeki no kyojin (1,461)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019