Giriş Kayıt
John Walsh

John Walsh (73)


Oyuncu

John Edward Walsh, 26 Aralık 1945 Auburn, New York, ABD doğumlu oyuncu.

"America's Most Wanted" (1988) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Edward Walsh
Doğum Tarihi: 26 Aralık 1945
Doğum Yeri: Auburn, New York, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 68 Suç Oyuncu 6.4 1,223
2006 61 Komedi Oyuncu 6.2 538
2003 Dram Oyuncu 7.9 7,222

Sapsız Sanık
1998 53 Aksiyon Oyuncu 6.1 20,879
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,606
1996 Komedi Oyuncu 8.5 41,056
1991 46 Macera Oyuncu 6.9 47
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 354
1977 32 Dram Oyuncu 7.5 76
Film Altyazıları
Venom (2,984) A Simple Favor (2,702) First Man (1,955) Roma (1,341) Between Worlds (1,245) The Predator (972) Lukas (952) Sky Hunter (842) Mowgli (770) Goosebumps 2: Haunted Halloween (661)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,884) Vikings (2,808) The Flash (1,764) Supergirl (1,634) Supernatural (1,098) Counterpart (1,070) La Casa de Papel (830) The Big Bang Theory (681) Friends (680) Doctor Who (660)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018