Giriş Kayıt
John Walsh

John Walsh (72)


Oyuncu

John Edward Walsh, 26 Aralık 1945 Auburn, New York, ABD doğumlu oyuncu.

"America's Most Wanted" (1988) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Edward Walsh
Doğum Tarihi: 26 Aralık 1945
Doğum Yeri: Auburn, New York, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 68 Suç Oyuncu 6.4 1,213
2006 61 Komedi Oyuncu 6.2 484
2003 Dram Oyuncu 7.9 7,191

Sapsız Sanık
1998 53 Aksiyon Oyuncu 6.1 20,723
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,536
1996 Komedi Oyuncu 8.5 40,709
1991 46 Macera Oyuncu 6.8 46
1988 Belgesel Oyuncu 3.8 350
1977 32 Dram Oyuncu 7.5 76
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,846) Daredevil (2,704) Shameless (2,405) The Flash (2,049) Better Call Saul (2,005) Arrow (1,620) The Big Bang Theory (1,465) La Casa de Papel (1,061) Manifest (966) Black Mirror (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018