Giriş Kayıt
Peter Waller

Peter Waller (67)


Yönetmen Asistanı

Peter Waller, 19 Mart 1951 doğumlu yönetmen asistanı.

Nil'de Ölüm (1978), Yentl (1983), Protocol (1984), The Shout (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1951
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 36 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 226
1985 34 Macera Yönetmen Asistanı 6.8 21,893
1984 33 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 4,148
1984 33 Gerilim Yönetmen Asistanı 6.1 1,727
1983 32 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 10,961
1983 32 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 10,991
1982 31 Biyografi Yönetmen Asistanı 8.1 202,633
1982 31 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 378

Kızıllar
1981 30 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.4 18,679

Ada
1980 29 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.3 3,401

Nil'de Ölüm
1978 27 Suç Yönetmen Asistanı 7.3 24,019
1978 27 Korku Yönetmen Asistanı 6.8 3,032

Savaş Köprüleri
1977 26 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 45,965

Çöl Kahramanları
1977 26 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 2,601
1976 25 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 1,006
1975 24 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 988
1975 24 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 1,573
1975 24 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.7 413
Dizi Altyazıları
Vikings (9,831) Supernatural (4,041) Titans (2,218) The Gifted (1,435) The Big Bang Theory (1,290) La Casa de Papel (1,103) Manifest (1,096) Black Mirror (1,046) Peaky Blinders (978) Friends (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018