Giriş Kayıt
Cliff Wallace

Cliff Wallace


Özel Efekt, Makyaj, Oyuncu, Görsel Efekt

Cliff Wallace, Özel efekt, makyaj, oyuncu, görsel efekt.

Hellraiser (1987), Hayalet Hikâyeleri (2017), Kajaki (2014), Hadisa İçin Savaş (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Operasyon: Kızıldenız
2018 Aksiyon Özel Efekt 6.8 3,928

Hayalet Hikâyeleri
2017 Dram Özel Efekt 6.4 19,924
2016 Aksiyon Özel Efekt 5.8 161,573
2016 Dram Makyaj
Özel Efekt
6.7 264
2016 Kısa Metraj Senarist
Yapımcı
Özel Efekt
7.0 646

Orman
2016 Korku Özel Efekt 4.8 35,545
2015 Dram Özel Efekt 6.0 45,998
2015 Komedi Özel Efekt 4.1 698
2014 Macera Özel Efekt 7.1 9,761
2014 Korku Özel Efekt 3.6 146
2014 Aksiyon Özel Efekt 7.6 372,544

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Özel Efekt 6.0 135,392
2014 Belgesel Oyuncu 6.4 236

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Özel Efekt 7.0 542,156

Trans
2013 Suç Makyaj 6.9 103,642
2013 Kısa Metraj Özel Efekt 6.9 607

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Özel Efekt 5.7 169,681

Savaş Atı
2011 Dram Özel Efekt 7.2 133,892

Kafadar Prensler
2011 Macera Özel Efekt 5.5 92,086
2010 Korku Özel Efekt 4.3 399

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Özel Efekt 5.8 252,455
2010 Gerilim Özel Efekt 5.5 417

Yaratılış
2009 Biyografi Özel Efekt 6.7 12,855

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Özel Efekt 7.0 235,321

Hadisa İçin Savaş
2007 Dram Özel Efekt
Makyaj
7.0 6,914

28 Hafta Sonra
2007 Korku Özel Efekt
Makyaj
7.0 238,256

Sihirli mantar
2007 Korku Özel Efekt 4.7 15,179

Kanlı Elmas
2006 Macera Özel Efekt 8.0 455,400

İzbe
2006 Korku Makyaj 5.6 11,935

Karanlık Köşeler
2006 Korku Özel Efekt 5.1 2,383
2005 Macera Özel Efekt
Makyaj
8.7 180,795
2005 Aksiyon Özel Efekt 5.2 97,981

Öfkeli Aşıklar
2005 Komedi Özel Efekt 6.9 20,344

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Özel Efekt 7.2 246,607

Kral Arthur
2004 Aksiyon Özel Efekt 6.3 150,251

Çılgın Maymun
2004 Komedi Özel Efekt 3.6 636
2003 Müzik Özel Efekt 8.4 1,018

28 Gün Sonra
2002 Korku Makyaj 7.6 340,095

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Özel Efekt 6.5 30,708
2001 Korku Özel Efekt 4.4 3,097

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Özel Efekt 7.7 333,401

Güzel Şeyler
2000 Komedi Makyaj 5.9 3,298
1999 Komedi Özel Efekt 5.2 467

Timsah Gözyaşları
1998 Suç Özel Efekt 6.3 5,396

Tehlikenin Pençesinde
1998 Suç Özel Efekt 6.0 3,146

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 Fantastik Özel Efekt 6.3 9,161
1997 Suç Özel Efekt 6.6 2,918

Aziz
1997 Aksiyon Özel Efekt 6.2 57,242

Görevimiz Tehlike
1996 Aksiyon Özel Efekt 7.1 352,367

İlk Şövalye
1995 Macera Özel Efekt 5.9 62,432

Karanlık Tutkular
1995 Dram Özel Efekt 5.9 3,242

Ölüm Makinesi
1994 Aksiyon Özel Efekt 5.7 3,282
1992 Aksiyon Özel Efekt 6.2 10,024
1988 Korku Görsel Efekt
Özel Efekt
5.9 8,661
1988 Korku Makyaj 6.5 36,545
1988 Komedi Özel Efekt
Oyuncu
6.2 9,345

Günahkâr
1988 Korku Özel Efekt 4.9 1,247
1987 Korku Özel Efekt 7.0 90,336

Katil Göz
1987 Gerilim Özel Efekt 6.3 1,597
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019