Giriş Kayıt
Cliff Wallace

Cliff Wallace


Özel Efekt, Makyaj, Oyuncu, Görsel Efekt

Cliff Wallace, Özel efekt, makyaj, oyuncu, görsel efekt.

Hellraiser (1987), Kajaki (2014), Hayalet Hikâyeleri (2017), Hadisa İçin Savaş (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Özel Efekt 7.1 2,549

Hayalet Hikâyeleri
2017 Dram Özel Efekt 6.4 9,215
2016 Aksiyon Özel Efekt 5.8 155,137
2016 Dram Makyaj
Özel Efekt
7.8 93
2016 Kısa Metraj Senarist
Yapımcı
Özel Efekt
7.4 120

Orman
2016 Korku Özel Efekt 4.8 34,307
2015 Dram Özel Efekt 6.0 44,338
2015 Komedi Özel Efekt 4.1 624
2014 Macera Özel Efekt 7.1 9,356
2014 Korku Özel Efekt 4.1 101
2014 Aksiyon Özel Efekt 7.6 362,153

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Özel Efekt 6.0 131,047
2014 Belgesel Oyuncu    

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Özel Efekt 7.0 530,614

Trans
2013 Suç Makyaj 6.9 102,235
2013 Kısa Metraj Özel Efekt 6.9 374

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Özel Efekt 5.7 167,223

Savaş Atı
2011 Dram Özel Efekt 7.2 131,232

Kafadar Prensler
2011 Macera Özel Efekt 5.5 91,134
2010 Korku Özel Efekt 4.3 389

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Özel Efekt 5.8 249,120
2010 Gerilim Özel Efekt    

Yaratılış
2009 Biyografi Özel Efekt 6.7 11,916

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Özel Efekt 7.0 230,880

Hadisa İçin Savaş
2007 Dram Özel Efekt
Makyaj
7.0 6,459

28 Hafta Sonra
2007 Korku Özel Efekt
Makyaj
7.0 234,161

Sihirli mantar
2007 Korku Özel Efekt 4.7 14,683

Kanlı Elmas
2006 Macera Özel Efekt 8.0 447,175

İzbe
2006 Korku Makyaj 5.6 11,163

Karanlık Köşeler
2006 Korku Özel Efekt 5.1 2,241
2005 Macera Özel Efekt
Makyaj
8.7 173,886
2005 Aksiyon Özel Efekt 5.2 95,708

Öfkeli Aşıklar
2005 Komedi Özel Efekt 6.9 19,510

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Özel Efekt 7.2 242,037

Kral Arthur
2004 Aksiyon Özel Efekt 6.3 148,179

Çılgın Maymun
2004 Komedi Özel Efekt 3.5 587
2003 Müzik Özel Efekt    

28 Gün Sonra
2002 Korku Makyaj 7.6 333,439

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Özel Efekt 6.5 30,196
2001 Korku Özel Efekt    

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Özel Efekt 7.7 326,749

Güzel Şeyler
2000 Komedi Makyaj 5.9 3,053
1999 Komedi Özel Efekt 5.2 432

Timsah Gözyaşları
1998 Suç Özel Efekt 6.3 5,052

Tehlikenin Pençesinde
1998 Suç Özel Efekt 6.0 3,094

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 Fantastik Özel Efekt 6.3 8,948
1997 Suç Özel Efekt 6.6 2,605

Aziz
1997 Aksiyon Özel Efekt 6.2 56,242

Görevimiz Tehlike
1996 Aksiyon Özel Efekt 7.1 342,244

İlk Şövalye
1995 Macera Özel Efekt 5.9 61,402

Karanlık Tutkular
1995 Dram Özel Efekt 5.9 2,997

Ölüm Makinesi
1994 Aksiyon Özel Efekt 5.7 2,826
1992 Aksiyon Özel Efekt 6.2 8,883
1988 Korku Görsel Efekt
Özel Efekt
5.9 8,369
1988 Korku Makyaj 6.5 35,369
1988 Komedi Özel Efekt
Oyuncu
6.2 8,546

Günahkâr
1988 Korku Özel Efekt 4.9 1,006
1987 Korku Özel Efekt 7.0 87,762

Katil Göz
1987 Gerilim Özel Efekt 6.4 1,179
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,419) The 100 (2,226) Castle Rock (1,962) Sharp Objects (1,898) La casa de papel (1,808) Preacher (1,631) The Sinner (1,037) Vikings (1,011) Friends (790) Westworld (708)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018