Giriş Kayıt
Mary Chris Wall

Mary Chris Wall


Oyuncu

Mary Chris Wall, oyuncu.

"Wishbone" (1995) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 7.7 9,869
2004 Aksiyon Çeşitli 7.4 429
2003 Aksiyon Çeşitli 7.1 647

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Oyuncu 4.1 41,598
1998 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.2 583
1994 Komedi Oyuncu 5.2 16,863
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,659
1992 Biyografi Oyuncu 5.5 1,299

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,424
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,701) This Is Us (2,356) The Flash (2,246) Star Trek: Discovery (1,998) Arrow (1,425) Vikings (1,410) American Gods (1,385) The Blacklist (1,138) Love, Death & Robots (889) The OA (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019