Giriş Kayıt
Robert Walker

Robert Walker (69)


Kameraman

Robert T. Walker, 14 Nisan 1908 Peterborough, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu kameraman.

Indiscreet (1958), The Inn of the Sixth Happiness (1958), Anna Karenina (1948), Island in the Sun (1957) gibi yapımlarla biliniyor.

Robert Walker, 17 Temmuz 1977 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Robert T. Walker
Doğum Tarihi: 14 Nisan 1908
Ölüm Tarihi: 17 Temmuz 1977
Doğum Yeri: Peterborough, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1959 51 Dram Kameraman 6.9 366
1958 50 Komedi Kameraman 6.6 704
1958 50 Biyografi Kameraman 7.3 3,908
1958 50 Komedi Kameraman 6.8 6,313

Küçük Kulübe
1957 49 Komedi Kameraman 5.8 600
1957 49 Dram Kameraman 6.2 818
1954 46 Suç Kameraman 6.3 78
1950 42 Komedi Kameraman 6.3 93

Harp Gelini
1949 41 Komedi Kameraman 7.1 6,261
1948 40 Dram Kameraman 6.7 2,010
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018