Giriş Kayıt
Ricardo Walker

Ricardo Walker


Yönetmen Asistanı

Ricardo Walker, yönetmen asistanı.

Il rosso segno della follia (1970), Kör Adam (1971), El gran amor del conde Drácula (1973), Silencio roto (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard Walker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Macera Yönetmen Asistanı 4.0 812
2001 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 507
1982 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 160
1973 Korku Yönetmen Asistanı 5.3 694

Kör Adam
1971 Yönetmen Asistanı 6.4 982
1970 Korku Yönetmen Asistanı 6.4 2,848
Dizi Altyazıları
True Detective (7,824) Shameless (3,879) Vikings (2,499) Inside No. 9 (1,928) Counterpart (1,460) The Blacklist (1,251) Shooter (1,193) Arrow (1,155) Project Blue Book (1,015) Gotham (1,005)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019