Giriş Kayıt
Pete Walker

Pete Walker (83)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Pete Walker, 04 Temmuz 1939 Brighton, Sussex, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist, oyuncu.

House of the Long Shadows (1983), Frightmare (1974), Schizo (1976), The Comeback (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Temmuz 1939
Doğum Yeri: Brighton, Sussex, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 75 Belgesel Oyuncu
7.4 5,665
1983 44 Komedi Yönetmen 6.2 3,952
1979 40 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.8 250
1978 39 Korku Yönetmen
Yapımcı
5.8 1,179
1976 37 Komedi Oyuncu 4.3 750
1976 37 Dram Yönetmen
Yapımcı
5.7 1,312
1976 37 Korku Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.3 1,085
1974 35 Korku Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.2 2,458
1973 34 Komedi Yapımcı
Yönetmen
4.7 240
1972 33 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
5.5 354

Çığlıklar Arasında
1971 32 Suç Yapımcı
Yönetmen
4.9 821
1968 29 Suç Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.3 223
1967 28 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.0 69
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022