Giriş Kayıt
O'Shana Walker

O'Shana Walker


Kameraman

O'Shana Walker, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aman Tanrım
2007 Komedi Kameraman 5.4 126,321

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Kameraman 5.6 72,966
2004 Komedi Kameraman 5.0 68,637

Seni Koca Yalancı
2002 Macera Kameraman 5.4 31,646

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Kameraman 6.1 57,473

Küçük Askerler
1998 Aksiyon Kameraman 6.1 83,742
1997 Dram Kameraman 7.3 63,616

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Kameraman 6.5 325,758

Karga 2
1996 Aksiyon Kameraman 4.6 17,231
1996 Dram Kameraman 5.7 4,926
1995 Macera Kameraman 7.6 235,112

Gölge
1994 Aksiyon Kameraman 6.0 20,779
1993 Macera Kameraman 8.1 740,354

Ölüm Kadına Yakışır
1992 Komedi Kameraman 6.5 90,255

Sahne Işıkları
1992 Komedi Kameraman 7.5 8,340
1991 Dram Kameraman 7.5 3,092
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,080) Castle Rock (3,216) Sharp Objects (2,088) The 100 (2,011) La casa de papel (1,887) Preacher (1,556) Suits (1,165) Vikings (960) Black Mirror (829) Friends (814)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018