Giriş Kayıt
Norman R. Walker

Norman R. Walker


Editör, Sesler

Norman R. Walker, editör, sesler.

Criminal (2004), Mezarlık Devriyesi (1990), Born Yesterday (1993), Ocean's 11 (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Editorial Department 6.0 5,161
2004 Komedi Editorial Department 6.4 9,054
2002 Dram Editorial Department 6.2 73,111
2002 Suç Editorial Department 6.3 5,607

Ocean's 11
2001 Suç Editorial Department 7.8 456,076

Trafik
2000 Suç Editorial Department 7.6 182,081
1999 Komedi Editorial Department 7.3 62,796

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Editorial Department 3.2 22,365
1995 Dram Editorial Department 4.7 180
1993 Komedi Editorial Department 5.1 3,174

Kaptan Ron
1992 Macera Sesler 5.7 18,660

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Sesler 6.9 90,034

Mezarlık Devriyesi
1990 Korku Editorial Department 4.8 8,150
1990 Korku Editorial Department 4.2 468

Mağazadaki Hayalet
1989 Korku Çeşitli 4.6 503
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,975) Better Call Saul (3,209) The 100 (2,011) La casa de papel (1,885) Sharp Objects (1,395) Suits (1,316) Vikings (1,049) Friends (1,031) Black Mirror (974) Westworld (861)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018