Giriş Kayıt
Noland Walker

Noland Walker


Yapımcı, Editör, Senarist

Noland Walker, yapımcı, editör, senarist.

Diğer Bir İsmi: W. Noland Walker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Çeşitli 7.4 199
2008 Belgesel Yapımcı 7.7 616
2006 Belgesel Senarist
Yapımcı
7.9 4,551
1999 Belgesel Çeşitli 7.8 413
1998 Tarihi Yönetmen 7.4 64
1988 Belgesel Çeşitli
Yapımcı
Editorial Department
Senarist
8.4 1,281
1987 Belgesel Çeşitli
Editorial Department
9.0 443
Film Altyazıları
Roma (5,201) The House with a Clock in Its Walls (4,340) Venom (3,604) First Man (2,580) A Simple Favor (2,095) Bird Box (2,071) Backtrace (1,464) Lukas (1,445) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,346) The Predator (1,115)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,972) Vikings (3,128) The Flash (2,140) Arrow (1,948) The Protector (1,060) La Casa de Papel (1,047) Friends (1,025) Outlander (1,001) The Big Bang Theory (869) Black Mirror (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018