Giriş Kayıt
Nick Walker

Nick Walker


Sesler

Nick Walker, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Sesler 8.1 31
2013 Aksiyon Sesler    

Hayat Avcısı
2012 Belgesel Sesler 7.5 35,297
2011 Reality-TV Sesler 4.7 86
2010 Belgesel Sesler 8.2 392
2005 Belgesel Sesler 7.5 760
2005 Belgesel Sesler 7.5 218
1964 Belgesel Sesler 8.7 797
Dizi Altyazıları
Shameless (3,346) Better Call Saul (3,168) Castle Rock (2,595) Bodyguard (2,350) The First (1,726) La Casa de Papel (1,195) The 100 (1,045) A Discovery of Witches (1,026) Take Two (928) The Big Bang Theory (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018