Giriş Kayıt
Maria Walker

Maria Walker


Yapım Yöneticisi, Editör, Görsel Efekt

Maria Walker, yapım yöneticisi, editör, görsel efekt.

Yeni Bir Ülkede (2002), Sıradışı Sanıklar (2001), Tarih Öğrencileri (2006), Jekyll (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Editorial Department 3.6 6,691
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 2,972
2011 Macera Yapım Yöneticisi 4.7 824

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 632,002
2010 Suç Yapım Yöneticisi 5.6 2,281

Bir Katedralin Öyküsü
2010 Dram Sesler 8.1 26,053
2007 Suç Yapım Yöneticisi 8.2 6,921

Tarih Öğrencileri
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.9 19,269
2006 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 800

Nehrin Kralı
2005 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 3,092

Tutku Çemberi
2005 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 4,565
2004 Dram Yapım Yöneticisi 5.6 371
2003 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 7,682

Yeni Bir Ülkede
2002 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 38,749

Sıradışı Sanıklar
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 32,871

Lujin Savunması
2000 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 4,020

Suç Peşinde
2000 Gerilim Yapım Yöneticisi 5.9 729
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 5,345
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 21,381

Sonsuza dek
1998 Komedi Editorial Department 7.0 63,916
1998 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 520
1996 Fantastik Editorial Department 5.3 4,694
1995 Komedi Editorial Department 5.3 2,328
1994 Dram Editorial Department 7.1 9,058

Küçük Canavarlar 3
1991 Komedi Çeşitli 3.7 1,958
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,697) Vikings (6,999) The Big Bang Theory (2,455) Black Mirror (1,854) Outlander (1,596) Gotham (1,495) Peaky Blinders (1,191) La casa de papel (1,148) Nightflyers (1,081) Friends (1,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019