Giriş Kayıt
Lorrie Walker

Lorrie Walker


Sanat Bölümü

Lorrie Walker, sanat bölümü.

Homicide (1991), That Night (1992), (2002) Ölümsüz Aile (2002), (1993) Homicide: Life on the Street (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Umudun Peşinde
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 87,468
2009 Macera Sanat Bölümü 6.6 7,992

Ölümsüz Aile
2002 Dram Sanat Bölümü 6.7 19,779
2000 Dram Sanat Bölümü 6.2 600
1994 Dram Sanat Bölümü 5.9 3,257
1993 Suç Sanat Bölümü 8.6 10,305
1992 Dram Sanat Bölümü 6.7 2,177
1991 Suç Sanat Bölümü 7.1 5,395
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019