Giriş Kayıt
Lois Walker

Lois Walker


Lois Walker,

Scorpion (2014), (1995) İnternet'te Av (1995), (1997) Ahmaklar Acele Eder (1997), (2014) Extant (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Çeşitli 7.1 41,164
2014 Dram Çeşitli 6.6 22,109
2012 Dram Çeşitli 7.3 6,794

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Çeşitli 6.9 207,501

Aman Tanrım
2007 Komedi Çeşitli 5.4 126,991

Kavanoz Kafa
2005 Dram Çeşitli 7.0 158,190

Şut ve Gool
2005 Komedi Çeşitli 5.6 33,112

Aman Tanrım!
2003 Komedi Çeşitli 6.7 334,690

Başımın Belası
2003 Komedi Çeşitli 5.6 32,262

Sonsuz Aşk
2002 Dram Çeşitli 6.1 34,134
2000 Dram Çeşitli 6.2 5,914

Aşkın Sırları
1999 Dram Çeşitli 6.8 12,682

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Çeşitli 5.9 109,916

Fırtınalı Aşk
1999 Komedi Çeşitli 5.4 29,417

Garip Bir çift II
1998 Macera Çeşitli 6.4 8,164

Ahmaklar Acele Eder
1997 Komedi Çeşitli 6.0 29,794

Dördümüze Bir Eş
1996 Komedi Çeşitli 6.0 27,180

İnternet'te Av
1995 Aksiyon Çeşitli 5.9 54,181

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Çeşitli 6.8 198,167
1994 Komedi Çeşitli 5.6 2,105

Dönüşüm
1992 Korku Çeşitli 5.2 17,505
1989 Bilim-Kurgu Çeşitli 4.5 3,326
1987 Western Çeşitli    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,419) The Sinner (2,181) La Casa de Papel (1,465) Castle Rock (1,448) Shameless (1,439) A Discovery of Witches (1,365) Bodyguard (1,339) Suits (1,337) The 100 (1,273) Fear the Walking Dead (1,002)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018