Giriş Kayıt
Ken Walker

Ken Walker


Özel Efekt, Görsel Efekt, Makyaj, Müzisyen

Ken Walker, Özel efekt, görsel efekt, makyaj, müzisyen.

Spookies (1986), (1990) Frankenhooker (1990), (1998) Progeny (1998), (1989) Elves (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Aksiyon Çeşitli 4.9 23,925
1999 Macera Özel Efekt 7.3 194,515
1998 Bilim-Kurgu Özel Efekt 4.8 1,143
1991 Macera Özel Efekt 7.8 1,718
1990 Komedi Özel Efekt 6.1 6,991
1990 Korku Özel Efekt    

Kara Yağmur
1989 Aksiyon Makyaj 6.6 44,025

Uzay Yolu V: Son Sınır
1989 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 49,786
1989 Korku Özel Efekt 4.0 642
1986 Komedi Özel Efekt 5.0 1,251
1983 Bilim-Kurgu Müzik 6.2 2,937
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,363) Shameless (3,802) Bodyguard (2,229) Castle Rock (1,568) Fear the Walking Dead (1,567) Suits (1,288) The First (1,186) La Casa de Papel (1,055) The 100 (994) Mayans M.C. (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018