Giriş Kayıt
Kenneth Walker

Kenneth Walker


Makyaj

Kenneth Walker, makyaj.

Denizde İsyan (1995), Beyazlar Beceremez (1992), Mavi Elbiseli Şeytan (1995), Büyük Kahuna (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Makyaj 6.4 7,967
2016 Biyografi Makyaj 7.0 26,004
2013 Dram Makyaj 7.2 2,172

Madea’nın Tanık Koruması
2012 Komedi Makyaj 4.9 8,857
2012 Komedi Makyaj 5.5 6,810
2012 Komedi Makyaj 7.4 22,139
2011 Komedi Makyaj 4.6 6,692

Renklerin Hikayesi
2010 Dram Makyaj 6.0 6,562
2008 Suç Makyaj 5.2 224

Eve Hoş Geldin
2008 Komedi Makyaj 5.4 11,782

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Makyaj 7.8 355,718

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Makyaj 7.6 52,150

Sanırım Karımı Seviyorum
2007 Komedi Makyaj 5.5 15,409

Tetikçi
2006 Aksiyon Makyaj 7.0 216,025

Beş Parmak
2006 Dram Makyaj 6.4 6,989

İçerideki Adam
2006 Suç Makyaj 7.6 303,812

Sözcüklerin Gücü
2006 Dram Makyaj 7.4 16,530

Münih
2005 Dram Makyaj 7.6 193,726
2005 Suç Makyaj 8.1 5,339

Rehine
2005 Suç Makyaj 6.6 100,298

Aşk Doktoru
2005 Komedi Makyaj 6.6 270,108
2004 Aksiyon Makyaj 4.5 36,709

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Makyaj 6.6 103,449

Hollywood Polisleri
2003 Aksiyon Makyaj 5.3 33,271
2002 Biyografi Makyaj 7.3 29,588
2002 Komedi Makyaj 4.5 5,327
2002 Komedi Makyaj 6.4 13,184
2001 Biyografi Makyaj 6.8 85,927

Korkusuz
2000 Aksiyon Makyaj 5.9 63,597
2000 Komedi Makyaj 5.7 1,044
2000 Suç Makyaj 5.3 586

Büyük Kahuna
1999 Dram Makyaj 6.7 12,168
1999 Dram Makyaj 6.3 6,079

Dr. Dolittle
1998 Komedi Makyaj 5.4 83,939
1998 Dram Makyaj    

Cani Ruh
1998 Suç Makyaj 7.0 66,168

Gangsterler Diyarı
1997 Suç Makyaj 6.2 8,406

Aşk Meleği
1996 Komedi Makyaj 5.5 9,295
1996 Komedi Makyaj 5.6 2,578

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Makyaj 7.3 90,564

Mavi Elbiseli Şeytan
1995 Suç Makyaj 6.7 13,500

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Makyaj 5.6 25,596
1994 Komedi Makyaj 4.9 7,274
1993 Dram Makyaj 7.7 199,848

Pelikan Dosyası
1993 Suç Makyaj 6.6 67,242
1992 Komedi Makyaj 5.8 12,382

Gizli Görev
1992 Aksiyon Makyaj 6.9 6,698

Beyazlar Beceremez
1992 Komedi Makyaj 6.7 66,660

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Makyaj 6.1 12,794
1991 Dram Makyaj 5.0 1,531
1991 Romantik Makyaj 6.6 4,064
1991 Komedi Makyaj 5.9 1,471
1990 Dram Makyaj 7.1 817
1989 Komedi Makyaj 6.6 21,246
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,642) Shameless (3,663) Bodyguard (2,294) Castle Rock (1,938) The First (1,568) Fear the Walking Dead (1,289) The 100 (1,054) La Casa de Papel (1,046) Friends (731) Take Two (700)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018